hiša samostojna

Istarska županija, Poreč

Osnovni podatki

vrsta objekta: hiša
Cena: 699.000 €
transakcija: prodaja
leto izgradnje: 2019
tip: samostojna
regija: Istarska županija
velikost: 270,00 m²
področje: Poreč
šifra oglasa: PH1574245936558H
parcela: 2.320,00 m²
lokacija: Poreč

opis

NOVOGRADNJA!!!

Nova moderna vila na vrhu hrbčka s prelepim pogledom ! Lokacija je obkrožena kmetijskim zemljiščem in zelenjem ter odprtim pogledom na morje in Alpe.

Skupno vsebuje 270 m2 koristne površine od tega ima 250m2 hiša in 20m2 ločeni prostor za druženje, sauno, konobo. Parcela ima skupaj s hišo 2500m2.  Možnost odkupa dodatnega kmetijskega zemljišča ob hiši.

Sestoji se iz pritličja, nadstropja in velike strešne terase. V pritličju se nahaja velik odprti prostor (dnevna soba), jedinica, kuhinja, WC, shramba, bazen in vrt. V nadstropju so štiri sobe in tri kopalnice, ločeni prostor s stekleno steno kateri je namenjen knjižnici ali prostoru za sprostitev. Na strehi je celotni prostor namenjen strešni terasi na kateri je predviden fitness, jacuzzi in prostor za sončenje s odprtim pogledom. Hiša nudi lastniku maksimalno zasebnost (obkrožena je s kmetijskim zemljiščem in ima orijentacijo proti zelenju). 

Prodaja se kompletno opremljena s opremo. Hiša bo vseljiva v februarju 2020. Ogrevanje na klimo, talno ogrevanje (prva faza) v hiši je tudi dimnik. Stavbno aluminijsko pohištvo.

Idealna priložnost prilika za kupce kateri cenijo zasebnost in mir.  Možnost oddaje tudi v turistične namene. Hiša je grajena po standardu za štiri zvezdice.  

Vabimo Vas, da nas kontaktirate za posredovanje pri prodaji ali oddaji vaše nepremičnine na info@hiskaabc.si

699.000 €

Pošlji povpraševanje

Mogoče vas tudi zanima

hiša samostojna

Istarska županija, Vrsar
2.280.000 €

hiša samostojna

Istarska županija, Buje, Hrvaška
420.000 €
Prijava na novice s spletne strani