hiša vrstna

Južna Primorska, Koper/Capodistria, Slovenija

Osnovni podatki

vrsta objekta: hiša
Cena: 279.000 €
transakcija: prodaja
leto izgradnje: 1880
tip: vrstna
regija: Južna Primorska
velikost: 111,60 m²
področje: Koper/Capodistria
šifra oglasa: HiskaPH1574245936563JO
parcela: 56,00 m²
lokacija: Koper
nadstropje: P+1+2
energetski razred: D (60-105 kWh/m²a)

opis

IZJEMNA PRILOŽNOST...

Ena hiša, dve enoti, dva naslova. Stanovanje in poslovni prostor - vsak v svoji ulici. Boljše si ne bi mogli želeti. Bivanje in posel - vse na enem mestu.

Vrstna hiša v treh etažah v centru Kopra, po podatkih GURS v skupni izmeri 111,60 m2 obsega stanovanje, poslovni prostor in shrambo. Rdeča nit hiše je stopnišče, ki povezuje stanovanjski del s poslovnim prostorom in shrambo.

Stanovanje 80,80 m2 (po podatkih GURS) se razteza v treh etažah. Vhod v stanovanje je v mirni ulici, v medetaži in služi kot predprostor. V prvem nadstropju se nahajajo kuhinja z jedilnico, dnevni prostor in kopalnica. V drugem nadstorpju sta dve spalnici in balkon (6 m2). Stvari, ki jih ne uporabljamo vsakodnevno lahko odložimo na podstrešje. 

Poslovni prostor, po podatkih GURS velik 30,80 m2 po načrtu pa 26,00 m2, ima vhod na bolj pretočni ulici. Nahaja se v pritličju in ima urejene sanitarije. 

Shramba, ki se tudi nahaja v pritličju, ima lasten vhod ob poslovnem prostoru in povezuje stanovanjski del s poslovnim prostorom, da ni treba naokoli. Idealna je za spravilo koles, lahko služi tudi za spravilo drv..

Poslovni prostor in shramba imata visok strop.

Fasada in streha sta bili obnovljeni leta 1994. Stanovanje je opremljeno z vsemi priključki (voda, elektrika, internet,...).

Ločeni števci za elektriko (za stanovanje in poslovni prostor), za vodo je v poslovnem prostoru odštevalni števec.

Večina prostorov je obrnjenih na sončni jug, od koder se ponuja lep odprt pogled na Semedelo, z balkona se vidi tudi mandrač in delček morja.

Prisrčno vabljeni na ogled!

279.000 €

Pošlji povpraševanje

Mogoče vas tudi zanima

zemljišče zazidljivo

Južna Primorska, Koper/Capodistria, Slovenija
35.000 €

stanovanje dvosobno

Južna Primorska, Koper/Capodistria, Slovenija
440.000 €
Prijava na novice s spletne strani