hiša samostojna

Primorsko-goranska žup., Crikvenica, Hrvaška

Osnovni podatki

vrsta objekta: hiša
Cena: 1.800.000 €
transakcija: prodaja
leto izgradnje: 1873
tip: samostojna
regija: Primorsko-goranska žup.
velikost: 500,00 m²
področje: Crikvenica
šifra oglasa: HiskaPH155JO
parcela: 3.000,00 m²
lokacija: Jadranovo
nadstropje: P+1

opis

Naprodaj je ekskluzivna vila, očarljiva brezčasna dama, vila, kjer se združujeta preteklost in sedanjost, kraj, ki ga preprosto morate doživeti in uživati, saj se vanjo ni težko zaljubiti. Edinstvena nepremičnina na trgu...

Vila Stancija Smokovo 1873, vila z bogato tradicijo in vrhunsko dekoracijo, je kraj, kjer stil in eleganca prebivata od nastanka leta 1873.

Vilo je zgradil član takratne kraljeve družine, izumitelj in politik g. Dimović, ki je bil znan po igrivem duhu in kot oseba prefinjenega okusa. Takrat je hiša služila kot poletna rezidenca, kraj, kjer se je srečevala poslovna, znanstvena in kulturna elita. Danes vila nadaljuje to dediščino.

Vila je bila v celoti obnovljena leta 2020, prenova pa je trajala štiri leta. Izvirnost in duh vile sta se ohranila do maksimuma, hkrati pa je opremljena z vsemi sodobnimi dodatki, ki nudijo brezhibno doživetje elegance.

Na 3000 m2 veliki posesti, popolnoma ograjeni z do 5 m visokim kamnitim obzidjem, stoji res impresivna podolgovata hiša, dolga 40 m in razdeljena na dva notranja dela.

Prednja stran hiše je usmerjena in ponuja odprt pogled proti morju, na hrbtni strani hiše se razprostira veliko dvorišče, ki se zaključuje na samem robu okoliškega gozda.

Zadnje dvorišče je urejeno kot prostor popolne sprostitve, v središču pa je velik bazen. V bazenu lahko plavate in se osvežite v vročih poletnih dneh, nato pa se sončite na ležalnikih s hladno osvežujočo pijačo med branjem vam ljubih knjig. Na zadnjem dvorišču se nahajata pokrit bar in salonski prostor, kjer lahko uživate z družino in prijatelji, medtem ko vas preplavlja vetrič preteklosti.

Na prednjem dvorišču je majhen vrt s starim vodnjakom, nadkrit dnevni prostor s poletno kuhinjo in velikim žarom ter dve terasi v prvem nadstropju s čudovitim pogledom na morje in oddaljene otoke.

V pritličju vile se nahajajo kuhinja in jedilnica, klet, velik salon z biljardom in TV cono, ena spalnica in dve kopalnici. V prvem nadstropju se nahajajo dnevna soba s knjižnico in delovnim prostorom ter štiri spalnice in dve kopalnici. Iz prvega nadstropja se neposredno dostopa na terase prednjega in zadnjega dvorišča.

Hiša je opremljena s sodobno tehnologijo, kot so Android TV in Marshallov zvočni sistem z dodatnim prenosnim zvočnikom, ter projektor in tablični računalnik, ki sta na voljo v majhnem salonu za filme.

Vse sobe so klimatizirane.

Posest ponuja 4 parkirna mesta.

Vila meri 500 m2 in se prodaja opremljena.

Podrobnejše podatke in informacije o hiši vam z veseljem podamo na informativnem sestanku. Za rezervacijo sestanka me kontaktirajte prek telefonske številke +386 41 863 360 ali preko e-pošte na naslov jana.opsenica@kwslovenia.com

Lepo vas pozdravljamo in se veselimo srečanja z vami.

1.800.000 €

Pošlji povpraševanje

Mogoče vas tudi zanima

hiša dvojček

Primorsko-goranska žup., Baška, Hrvaška
467.000 €

hiša samostojna

Primorsko-goranska žup., Kraljevica, Hrvaška
850.000 785.000 €
Prijava na novice s spletne strani