hiša vrstna

Splitsko-dalmatinska žup., Trogir

Osnovni podatki

vrsta objekta: hiša
Cena: 115.000 €
transakcija: prodaja
leto izgradnje: 1960
tip: vrstna
regija: Splitsko-dalmatinska žup.
velikost: 70,00 m²
področje: Trogir
šifra oglasa: PH181JO
lokacija: Trogir

opis

Vas zanima investicija v vrstno hiško v srednjeveškem mestu Trogir?

Trogir se nahaja na majhnem otoku, ki je z dvema mostovoma povezan z notranjostjo. Vpisan je na Unescov seznam svetovne dediščine.

Medtem ko vam samo mesto Trogir lahko ponudi veliko kulturne zgodovine, ima tudi veliko število udobnih restavracij in gostinskih lokalov na prostem. Turistična sezona je v Trogirju vsake sezona daljša sezone. Mesto poleti živi za turizem in Riva je z turisti prepolna. Za ljubitelje plaž je na območju zunaj glavnega otoka več čudovitih plaž.

Predmet prodaje je vrstna hiška v mestnem jedru 170m zračne linije od morja oz. lokalne marine. Hiška je tlorisa 5.50x6.50 v dveh nadstropjih. V pritličju se nahaja večji dnevni prostor, mini kuhinja in manjši prostor. Notranje stopnišče vas pripelje v 1. nadstropje, kjer se nahajajo hodnik, dve sobi in kopalnica s kadjo. Potrebna je osvežitve.

Hiška je primerna za kupce, ki želijo investirati v obnovo z namenom oddajanja turistom ali koristiti v svoje zasebne namene (družina z majhnimi otroci).

Veliko kupcev sanja o majhni hiški na morju zato ocenjujemo, da je to za vas lahko izjemna naložbena priložnost!

Podrobnejše podatke in informacije o projektu vam z veseljem podamo na informativnem sestanku. Za rezervacijo sestanka me kontaktirajte prek telefonske številke +386 41 863 360 ali preko e-pošte na naslovu jana.opsenica@kwslovenia.com

Lepo vas pozdravljamo in se veselimo srečanja z vami.

115.000 €

Pošlji povpraševanje

Mogoče vas tudi zanima

zemljišče zemljište drugo

Splitsko-dalmatinska žup., Trogir - Okolica, Hrvaška
1.000.000 €
Prijava na novice s spletne strani