zemljišče investicijsko zemljišče

Šibensko-kninska županija, Unešić

Osnovni podatki

vrsta objekta: zemljišče
Cena: 20 € / m² (~ 269 €)
transakcija: prodaja
tip: investicijsko zemljišče
regija: Šibensko-kninska županija
velikost: 13.459,00 m²
področje: Unešić
šifra oglasa: PZ183JO
lokacija: Unešić

opis

Priložnost !!!Gradbeno zemljišče !!!

Prodamo atraktivno gradbeno zemljišče 13459 m2 v centru  mesta Unešić.

To zemljišče predstavlja odlično priložnost za investicijo v nepremičnino v mirnem in prijetnem okolju. Cena 20 Eur/m2.

Prodamo gradbeno zemljišče v centru mesta, ki se nahaja 30 km od Šibenika, 15 km od Drniša, 20 km od Nacionalnega parka Krka, 38 km od Trogirja, 49 km od Splita. Zemljišče se nahaja v neposredni bližini vseh pomembnih vsebin kot so šola, pošta, lekarna, zdravstvena in zobna ambulanta, bencinski servis, trgovine in gostinski lokali, gasilski dom, železniška postaja, tako da bodo bodoči lastniki imeli vse kar potrebujejo. Zemljišče je površine 13.459 m2, dimenzij 210x65m, ravno in pravilne oblike, kar olajša gradnjo. Infrastruktura je tik ob terenu.

Lastništvo je urejeno, rešeno in izdana lokacijska informacija. To zemljišče je tudi odlična priložnost za investitorje, ki iščejo donosen projekt. Glede na lokacijo, velikost in potencial tega, obstaja veliko možnosti za razvoj. Eden od potencialnih projektov bi lahko bila gradnja stanovanjskega kompleksa (10 vile z bazeni), saj se zemljišče nahaja v mirnem in prijetnem okolju z vsemi potrebnimi vsebinami v bližini. Odlična izhodiščna točka za obiskovanje priljubljenih turističnih destinacij, kot sta Narodni park Krka in Trogir. Zaradi ravne in pravilne oblike je zemljišče idealno za gradnjo.

Podrobnejše podatke in informacije o projektu vam z veseljem podamo na informativnem sestanku. Za rezervacijo sestanka me kontaktirajte prek telefonske številke +386 41 863 360 ali preko e-pošte na naslovu jana.opsenica@kwslovenia.com

Lepo vas pozdravljamo in se veselimo srečanja z vami.

20 € / m² (~ 269 €)

Pošlji povpraševanje

Mogoče vas tudi zanima

hiša samostojna

Južna Primorska, Koper/Capodistria, Slovenija
948.000 €

stanovanje trisobno

Primorsko-goranska žup., Malinska-dubašnica, Hrvaška
228.000 €
Prijava na novice s spletne strani