hiša samostojna

Ljubljana, Vič Rudnik, Slovenija

Osnovni podatki

vrsta objekta: hiša
Cena: 2.750 €
transakcija: oddaja
leto izgradnje: 1990
tip: samostojna
regija: Ljubljana
velikost: 182,40 m²
področje: Vič Rudnik
šifra oglasa: OH1574245936566JO
parcela: 611,00 m²
lokacija: Vič
nadstropje: P+1
energetski razred: C (35-60 kWh/m²a)

opis

Bi radi najeli samostojno hišo v Ljubljani? Prostorna, popolnoma opremljena, obnovljena in redno vzdrževana hiša se nahaja na odlični lokaciji na Viču, v mirnem predelu individualnih hiš, od koder se v center mesta lahko odpravite tudi peš. Njena prostorska razporeditev in stilsko pohištvo bodo zadovoljili tudi posebne najemnike s specifičnimi zahtevami, kot so visoki funkcionarji in poslovneži. V njej so svoj začasni dom našli tudi številni veleposlaniki. 

Hiša, zgrajena leta 1990, je bila obnovljena leta 2007 in se redno vzdržuje, posodablja in prenavlja. Njena dejanska neto tlorisna površina je 270,00 m2 (po GURS 182,40 m2), dejanska uporabna površina je 230,00 m2 (po GURS 145,90 m2). Velikost zemljišča, na kateri hisa stoji, obsega po GURS 611,00 m2.

Hiša je dostopna z javne ceste, do nje vodi dovozna pot, na kateri je možno parkirati 2 vozili. V pritličju hiše je tudi garaža, v kateri je možno parkirati 1 vozilo.

Hiša obsega pritličje in prvo nadstropje, funkcionalno je razdeljena na 3 ločene prostorske sklope.

Pritličje je razdeljeno na dnevni bivalni del in tehnične oz. servisne prostore. Obsega vhodni predprostor, vhodni prostor, iz katerega se desno dostopa v dnevno sprejemnico, naravnost v jedilnico, levo v  kuhinjo, shrambo, WC, garažo ter po stopnicah v 1. nadstropje, kjer so spalni prostori. Dnevni del tvorijo prostoren sprejemni dnevni prostor, povezan z dnevno sobo (desno) in jedilnico (levo), vsi z dostopom na zunanjo teraso in vrt. Velika panoramska steklena vrata povezujejo notranjost in zunanjost, dajejo občutek bivanja v naravi in spuščajo v notranjost prostorov veliko sonca in naravne svetlobe.

Prvo nadstropje obsega hodnik, 4 sobe in kopalnico. Na eni strani sta 2 spalnici, ki imata izhod na balkon. To sta glavna spalnica in večnamenska soba. Glavna spalnica ima lastno kopalnico, ki ponuja maksimalno udobje. V njej so kad, tuš kabina, wc in bide. Večnamenska soba lahko služi kot spalnica ali delovna soba. Na drugi strani sta še 2 sobi, obe spalnici in kopalnica, v kateri sta kad, wc in bide.

Lepo urejen vrt, ograjen z visoko mejno zasaditvijo ponuja veliko mero zasebnosti in sproščeno bivanje na vrtu.

Ogrevanje je centralno na plin, za prijetno počutje v kopalnicah skrbi talno gretje.

Za varnost skrbijo protivlomna vhodna vrata in domofon.

Vsa pomembna infrastruktura (šola, vrtec, trgovina, pošta,...), v neposredni bližini. Staro mestno jedro, obvoznica in zelene površine v bližini.

Pogoj za najem nepremičnine:

  • Najemna doba: najmanj 1 leto z možnostjo podaljšanja
  • Varščina: 2 najemnini v skupnem znesku 5.500,00 €
  • Najemnik ob sklenitvi najemne pogodbe najemodajalcu povrne del stroškov v višini 2.750,00 € + 22 % ddv za naslednje posredniške storitve: priprava najemne pogodbe, primopredaja nepremičnine - popis števcev, izpolnitev primopredajnega zapisnika, prenos naročniških razmerij pri distributerjih na ime najemnika - ob prevzemu nepremičnine, svetovanje skozi celotno obdobje najema, hranjenje slikovnega gradiva v arhivu posrednika, primopredaja nepremičnine - popis števcev, izpolnitev primopredajnega zapisnika, odjava najemnika, prenos naročniških razmerij pri distributerjih na ime najemodajalca - ob vrnitvi nepremičnine ob izteku najemnega razmerja.

Podrobnejše podatke in informacije o projektu vam z veseljem podamo na informativnem sestanku. Za rezervacijo sestanka me kontaktirajte prek telefonske številke +386 41 863 360 ali preko e-pošte na naslovu jana.opsenica@kwslovenia.com

Lepo vas pozdravljamo in se veselimo srečanja z vami.

2.750 €

Pošlji povpraševanje

Prijava na novice s spletne strani